2010. június 20., vasárnap

Spenót I.

Klasszikus spenót főzelék virslivel ahogy én készítem..........




Hozzávalók: 1 kg spenót, 4+4 tojás, 4 virsli, só, bors, 1 nagy gerezd fokhagyma, liszt, olaj,

Elkészítés: A spenótot jól megmossuk, majd forró vízben megfőzzük és turmixoljuk. Kevés olajon lisztel világos rántást készítünk, erre öntjük a spenótot. Sóval borssal, fokhagymával ízlés szerint fűszerezzük, kevés tejjel felengedjük, majd beleütünk 4 egész tojást és megsütjük.
A virslit bevagdossuk apró kockára és megsütjük, elkészítjük a tükör tojást és már tálalható is.

Himzés kötés

Most ezekkel foglalatoskodom, ha van egy kis szabadidőm.


Laminária kendő, én sem tudtam kihagyni!                                     Keresztszemes kép a lányomnak!