2009. június 11., csütörtök

Itt a kánikula, mit is főzzek....................

Töltött paprika másképpen............




Ilyen melegben nem kíván mindig meleg ételt az ember , ilyenkor sok salátát és egyéb hidegkonyhai "próbálkozásokat" készítek. Ilyen próbálkozások egyike a sertés vagdalttal töltött paprika.

Hozzávalók: 6 szép nagy húsos paprika, 3 főtt tojás, 1 nagy doboz konzerv sertés vagdalt, 1 tea vaj, 1 kis fej vöröshagyma, 1 gerezd fokhagyma, só, bors, étel ízesítő.
Elkészítés: A hagymát nagyon apróra vágjuk, a tojás sárgáját kiszedjük és minden hozzávalót a tojás fehérje kivételével összekeverünk. A tojás fehérjét apró kockákra vágjuk, és így adjuk a keverékhez. A töltelékkel megtöltjük a paprikákat, és pár órára hűtőbe tesszük. Tálaláskor karikákra vágjuk.
Jó étvágyat!



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése