2009. július 7., kedd

Étterem mustra I.





VAPIANO A BELVÁROSBAN





Mivel lányom olasz nyelvből sikeres emelt szintű érettségit tett az elmúlt hetekben, így kis ünneplésre készültünk, Választásunk a belvárosban / Bécsi utca 5./ lévő Vapiano étteremre esett. Kicsit tartottam a hely és a külső kinézet után attól, hogy nem lesz egy olcsó ünneplés. Kívülről nagyon tetszetős az étterem, bár a környéken út és járda építés folyik. Belépve minderről elfeledkezett az ember, az ajtónál figyelmes hosstesek fogadták a belépőket, kezünkbe nyomva egy chip kártyát. Az önkiszolgáló pult
hoz lépve rájöttünk mindez arra szolgál, hogy ezen gyűjtsük a fogyasztásunk.
Nem ez volt az egyetlen érdekes szerkezet, amivel találkoztunk ezen az estén. Miután a saláta, tészta és pizza választékot szemügyre vettük, és közben csodálkoztunk milyen gyorsan és ügyesen mozognak a szakácsok a pult mögött, kiválasztottuk vacsoránkat.
Egy egyszerű classikus Bruschettát ettünk, mely pizza lapból , bruschetta mixből, fokhagymából , rukkolából és rengeteg parmezán sajtból állt. Itt jött a következő meglepetés, egy új kis kütyü, amely mikor elkészült a pizzánk villogott és rezgett. / nagyon ötletes dolog/ és hozzá kell tennem ez a várakozás kb. 5 percig tartott.
Lányom még választott magának egy epres tejszínes édességet
Következő meglepetés távozáskor ért, mivel a bank kártyás fizetés sem okozott semmi problémát.
Az éttermet mindenkinek ajánlom kipróbálásra. Árai semmivel sem magasabbak egy normál pizzéria árainál!!!!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése